Tarieven

Een sessie duurt 1 uur met mogelijk een uitloop. Mogelijkheden voor sessies via video-call.

Therapie sessie:
Particulier tarief:  75 euro, vrij van btw
Zakelijk tarief: 90 euro, vrij van btw

Coach sessie:
Particulier tarief: 60 euro, exclusief 21% btw
Zakelijk tarief: 90 euro, exclusief 21% btw

Voor de sessies binnen als buiten gelden dezelfde tarieven. De sessies via video-call zijn ook volgens bovenstaand tarief.

U kunt bij mij terecht zonder doorverwijzing van een huisarts. 

Bij de intake geldt het sessie tarief omdat daarmee de therapie al in gang wordt gezet. Maar wanneer u toch twijfelt over het starten van een traject is een vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk waar ik geen kosten voor reken.

De groepstarieven zijn altijd op maat. U kunt daarvoor een offerte aanvragen.

Vergoeding zorgverzekeraar 
 Doordat Emovere is aangesloten bij de beroepsvereniging NBvH (lidmaatschapsnummer 18023) en de koepelorganisatie RBCZ (lidmaatschapsnummer 180140R) zijn vergoedingen voor therapie mogelijk uit de aanvullende verzekering. Op www.zorgwijzer.nl  kunt u kijken of uw zorgverzekeraar vergoed. U dient dan te zoeken op 'hypnotherapie'.

De groepsactiviteiten, coaching of andere activiteiten zoals workshops buiten therapie om, vallen niet onder de vergoeding door een zorgverzekeraar. Daarbij valt het wel onder het BTW tarief van 21%.

Door mijn lidmaatschap bij de NBVH ben ik automatisch aangesloten bij de geschillencommissie SCAG. Daarmee voldoe ik aan de wettelijke eis vanuit de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). 
https://www.scag.nl/
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kwaliteit-van-de-zorg/wet-kwaliteit-klachten-en-geschillen-zorg

 

U kunt mij bellen of uw vragen stellen via de contactpagina