Wandelingen en training

Wanneer u informatie zoekt over individuele wandeltherapie: zie de pagina integratieve psychotherapie

Met regelmaat organiseert Emovere een thema wandeling of workshop met open inschrijving. Daarnaast is een thema wandeling ook op maat gemaakt te boeken voor uw team of vriendenclub. Dus naast mindfulness kunt u ook denken aan een meer speelse variant of specifiek gericht op teambuilding.

Wandeling met open inschrijving: Mindful in de natuur!
Wandelen is sowieso goed om te ontspannen en voor je mentale welzijn. Tijdens het mindful wandelen richten we onze aandacht op het bewust zijn in het hier-en-nu door specifieke oefeningen en doorgaans ook een stukje stiltewandeling. Deze manier van wandelen helpt je tegen het vast zitten in je gedachten, 'in je hoofd leven' en heeft zelfs een positief effect op lichamelijke klachten. 

Workshop: De wensboom
De wensboom komt in diverse culturen voor. Deze workshop helpt je te ontdekken wat je diepste verlangens zijn of geven een aanzet om ze te verwezenlijken. Dit doen we in groepsverband in het park aan de hand van de bomen die je daar kunt vinden. 

Natuurbeleving staat voorop in de wandelingen en workshops van Emovere. Het looptempo ligt daarom lager dan bij een wandelclub. Het gaat niet om het maken van kilometers. 

De wandelingen en workshops gaan door bij minimaal 3 deelnemers (en ook wanneer het regent). Alleen bij weersomstandigheden die gevaar opleveren of die de communicatie onmogelijk maakt wordt de wandeling afgelast. Wanneer u annuleert binnen 24 uur voor aanvang, worden de kosten in rekening gebracht. (Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden van Emovere). 

Inschrijvingen via het contactformulier of de mail!

trainingen, coaching en workshops voor de kinderopvang

Naast therapie en wandelingen heb ik een mooi en divers aanbod voor kinderopvangorganisaties. Bekijk daarom eens de volgende pagina: lees meer

Agenda

Mindful in de natuur
Even helemaal ontspannen in het Wantijpark
Eén keer per maand op zaterdagochtend om 9.30 uur:

25 mei 2019  'fête de la nature', gratis deelname
29 juni 2019  'outdoor visualisatie' (matje meenemen)
Nieuwe data volgen na 29 juni

Kosten: €7,50
Aanmelden via het contactformulier, de mail of telefoon
Voor elke activiteit geldt een maximum aantal deelnemers